Oplossingen

Home/Oplossingen

Oplossingen

Bisoft is gespecialiseerd in de begeleiding en projectbeheer, van de opstart- tot de eindfase.

Bisoft is gespecialiseerd in Microsofttechnologieën en beschikt over de talenten en de certificeringen op grond waarvan het bedrijf een grote rol is gaan spelen in de openbare sector, maar ook in de wereld van de ondernemingen en de kmo’s.

Ons aanbod:

 • Opleidngen: ons teams heeft alle vaardigheden om opleidingen te verstrekken rond de nieuwe geïmplementeerde tools
 • Advies
 • Hoogkwalitatieve dienstverlening
 • Onderhoud van oplossingen
 • Een servicehelpdesk

Implementering van Mobiliteits- en Cloudoplossingen

De Cloud mag dan een grote oplossingen bieden voor de bedrijven en de besturen, die gepaard gaan met meer flexibiliteit en minder kosten, toch rijzen er vragen rond de aanpak van de veiligheid.

We begeleiden u bij uw cloudprojecten, van bij de analyse tot de invoering en het onderhoud van de oplossingen. Daarbij hebben wij bijzondere aandacht voor de veiligstelling van uw gegevens.

Neem contact met ons op

Office 365

Office 365 is een cloudoplossing en Microsoft waarmee u kunt terugvallen op online diensten. Via Office 365 kan een entiteit aan al haar medewerkers een eenvoudige toegang verschaffen – ongeacht hun locatie – tot alle Officetools. Ze zijn beschikbaar op pc, smartphone of tablet.

Het cloudaanbod is modulair en vergt geen interne infrastructuur bij de klant. Office 365 bundelt al u favoriete applicaties. Ze zijn toegankelijk van op al uw toestellen.

Als specialisten in de migratie naar Office 365, hebben wij deze oplossing al bij heel wat klanten geïnstalleerd. Ze zijn allemaal zeer tevreden over de voordelen en de faciliteiten waarmee Office 365 gepaard gaat.

6 goede redenen om Office 365 te gebruiken:

 • Gebruiksvriendelijk: onnodig zich aan een nieuwe manier van werken aan te passen. Uw medewerkers blijven werken met de programma’s die ze door en door kennen, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Bovendien worden de bestaande softwareprogramma’s automatisch geüpdatet.
 • Mobiel: door gebruik te maken van Office 365 speelt afstand geen enkele rol meer. Uw medewerkers kunnen toegang krijgen, zelfs offline, tot alle documenten van de onderneming en erin werken. U kunt toegang krijgen tot al uw bestanden vanaf uw computer, maar ook vanaf uw tablet of smartphone.
 • Sharing: iedereen werkt samen. De documenten en ook de agenda’s kunnen worden gedeeld. Met meer productiviteit als resultaat.
 • 100% veilig, 100% vertrouwelijk: een groot aantal veiligheidsmaatregelen en vertrouwelijkheidswaarborgen, die de minimumvereisten ver overstijgen, zorgen ervoor dat u altijd meester blijft over uw bedrijfsdata.
 • Een onberispelijke betrouwbaarheid: uw klanten verwachten dat u altijd beschikbaar bent? Dat kan, want Office 365 biedt u een beschikbaarheid van 99.9% dankzij de spreiding van datacentra van Microsoft over de hele wereld. Als een van die centra stilvalt, wordt het ogenblikkelijk overgenomen door een ander centrum.
 • Minder kosten, meer efficiëntie: om in de cloud te werken hoeft u geen server meer te onderhouden. Microsoft beheert, maar u blijft zelf de beslissingen nemen via een extreem intuïtieve en zeer krachtige console.
Neem contact met ons op

Sharepoint

De oplossing SharePoint is een extreem rijk product. Het biedt u een brede waaier aan functionele mogelijkheden die inspelen op de meeste noden van een onderneming.

Dankzij Sharepoint Online kunnen de gebruikers zeer efficiënt samenwerken om hun documenten uit te wisselen en aan te passen.

Het vertrouwde aspect (Office) maakt de migratie zoveel gemakkelijker. Toch kunnen het gebruik en de omzetting van de functionele en structurele behoeften van de onderneming moeilijk vertaalbaar zijn in een informaticaproces.

De migratie naar Sharepoint:

Daarom stelt Bisoft coachingformules voor. Door een beroep te doen op een coach kan men eventuele moeilijkheden overwinnen. Hij begeleidt u tijdens heel uw project om zo mee te zorgen voor een goed beheer en een optimaal gebruik van het platform.

Neem contact met ons op
 • Analyse van de behoeften en voorstel dat daarbij aansluit
 • Installatie van en migratie naar het SharePointplatform
 • Configuratie van het SharePointplatform
 • Personnalisering van het platform
 • Technische audit

Skype for business

Microsoft stelt voortaan een efficiënt en performant systeem voor om in realtime te communiceren. Dankzij de server Microsoft Skype for Business, kunt u de communicatie binnen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

We stellen u seminaries, opleidingen en demo’s voor om de meerwaarde van dit systeem toe te lichten. De integratie met de producten Exchange, SharePoint en Office versterkt de gebruikerservaring die wij uw medewerkers kunnen bijbrengen.

Neem contact met ons op

CONTACTEZ-NOUS !

Pour plus d’infos ou pour demander un devis, contactez-nous !
Nous nous ferons un plaisir de vous répondre.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

NEEM CONTACT MET ONS OP !

Wenst u meer informatie of een prijsofferte, neem gerust contact met ons op!
We antwoorden graag op al uw vragen.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

CONTACT US !

For more information or to ask for a quote, contact us!
We will be happy to answer you.

Info@bde-group.be
+32 2 880 12 00

SUIVEZ-NOUS !

Inscrivez-vous à notre newsletter
Nous utiliserons votre adresse email uniquement pour l’envoi de notre newsletter. Vous pouvez vous désinscrire quand vous le souhaitez en bas de page de chaque newsletter. Pour plus d’informations, cliquez ici.


VOLG ONS !

Schrijf u in voor onze newsletter (in frans)


FOLLOW US !

Subscribe to our newsletter (in french)


RENDEZ-NOUS VISITE

Nous nous ferons un plaisir de vous accueillir!
Nos points de vente & ateliers techniques
Notre salle de formation

AFSPRAAK VOOR EEN BEZOEK

We ontvangen u met plezier!
Onze verkooppunten
Training center

VISIT US

We’ll be delighted to see you!
Our sales outlets
Our training center